Meny

Lunchmeny v.39
MÅNDAG

Högrevsburgare med rostad potatis och karamelliserad löksky

Ugnsgratinerad kassler med grönsaker och kokt potatis

Bräckt falukorv med stuvade makaroner

TISDAG

Raggmunk med fläsk och lingon

Fläsk med löksås och kokt potatis

Kåldolmar med lingon och gräddsås

Spansk kyckling med paprika och ris 

ONSDAG

Stekt torskfilé med kallsås och kokt potatis

Flygande Jakob med bacon, banan, ris och nötter

Pannbiff(nötfärs) med löksky

TORSDAG

Ärtsoppa, pannkaka med sylt och grädde

Gulaschgryta med ris 

Helstekt kotlett med dragonsås och stekt potatis

Gräddstuvad lever med kokt potatis 

FREDAG

Schnitzel med rödvinssky, ärtor och stekt potatis

Oxpytt med ägg och rödbetor

Ugnsgratinerad pasta med biff ädelost
Varje dag finns det ev. tre alternativ på varmrätter.